Βαλέρια Κουρούπη: “Να καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένω πλέον μαζί με τον πρώην σύζυγό μου”

Βαλέρια Κουρούπη: “Να καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένω πλέον μαζί με τον πρώην σύζυγό μου”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί παρενόχληση και λεκτική βία στον εργασιακό χώρο.

«Το #MeToo ήταν μία πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Έχω νιώσει πολύ αμήχανα σε δουλειά με φωνή πάνω από το κεφάλι μου. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως δεν συγκατοικεί πλέον με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη.

«Δεν συγκατοικώ πια, εντάξει. Έγινε για ένα διάστημα αυτό – γιατί με ρωτάνε όλοι- για λόγους οικονομικής δυσπραγίας μέσα στον Covid. Μιας και με ρωτάς να πω σε όλους τους σεξιστές φίλους, που το σχολίασαν κάπως περίεργα και είπαν: “αυτή έμεινε εκεί για να βολευτεί επειδή δεν έχει λεφτά”, μπορεί να έγινε και το ανάποδο. Να συνεισφέρω εγώ στο σπίτι και να μην μπορεί να συνεισφέρει ο σύζυγος.

Μείναμε για να αλληλοϋποστηριχτούμε. Να τους καθησυχάσω τους σεξιστές φίλους μας, δεν μένουμε πλέον μαζί. Εντάξει, δεν εκμεταλλεύομαι τον πρώην σύζυγό μου για να ζήσω. Υπήρχε αγάπη και υπάρχει ακόμα και από το να ζήσει ένας από τους δύο μας δύσκολα, είπαμε να μείνουμε λίγο ακόμα μαζί», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.