Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική, σνομπάρω την ψυχοθεραπεία»

8-1-250x250.png

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε πως χρησιμοποιεί την υποκριτική ως ψυχοθεραπεία, ενώ αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα, ενώ αποκάλυψε και αν της λείπει.

«Μια χαρά είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι ξυπνάω το πρωί και κλαίω που δεν έχω γύρισμα. Εξαρτάται βέβαια και τι τηλεόραση κάνεις. Στο “Καφέ της Χαράς” ήταν υπέροχα, ήταν σαν να συναντάς τους φίλους σου και παρεμπιπτόντως να παίζετε και τρεις σκηνές. Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι μόνο έτσι, έχουν και πολλή ταλαιπωρία και αυτό δεν το ζηλεύω», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Μάλιστα, όπως εξήγησε στη συνέχεια η ηθοποιός, διαλέγει πάντα δουλειές, που γνωρίζει ότι θα έχει καλή συνεργασία με τους συντελεστές. «Φροντίζω να ταιριάζω πάντα. Δεν κοιτάζω τις κακές πλευρές, προσπαθώ να εστιάζω στις καλές. Άλλωστε, τη δουλειά μου πάω να κάνω, δεν πάω να πιάσω φίλους».

Ενώ αναφορικά με το θέατρο, η Τζόυς Ευείδη ανέφερε ότι στην περίπτωσή της λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία: «Αν ήμουν στα καλά μου θα έκανα αυτή τη δουλειά;. Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική».

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός αρνείται σθεναρά να κάνει ψυχοθεραπεία, αγνοώντας τα ψυχοσωματικά προβλήματα που εμφανίζει, ανέφερε: «Τη σνομπάρω. Προτιμώ να τα λέω με τους φίλους μου. Έχω ψυχοσωματικά, τα δερματικά τα έχω ψωμοτύρι».