Τζούλια Νόβα: “Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε…”

Τζούλια Νόβα: "Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε…"

Να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο ετοιμάζεται η Τζούλια Νόβα, που σύντομα θα ντυθεί νυφούλα.

Η Τζούλια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον «Τροχό της τύχης», έπειτα από έναν χρόνο σχέσης με τον επιχειρηματία Μιχάλη Βιτζηλαίο, είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξη της στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, μίλησε για το ευτυχές γεγονός, εξηγώντας: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο».

Ενώ η ίδια εξηγεί πώς έγινε η πρόταση γάμου, η οποία είχε πολλή δόση χιούμορ:

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».