Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήμουν άστεγος για 2 μήνες, έτρωγα τα…»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήμουν άστεγος για 2 μήνες, έτρωγα τα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα“, παραχώρησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως άστεγος, για τον ρόλο τους ως πατέρας αλλά και για την περίοδο που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά, “Λάμψη”.

«Ασχολούμουν πολλά χρόνια με την εστίαση, πολλά χρόνια με τα ξενοδοχεία και για αυτό και το ακολούθησα. Ακόμα και στην Λάμψη δούλευα, βοηθούσα φίλους στα μαγαζιά τους στην εστίαση, είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ», είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Πέρυσι είχα κάποιες προτάσεις, φέτος δεν έχω προτάσεις και γενικώς τα τελευταία χρόνια δεν είχα πολλές προτάσεις γιατί υπάρχουν κάποια προβληματάκια, τα οποία θα λυθούν. Προβληματάκια που έχω ανοίξει με έναν κανάλι και είμαστε στα δικαστήρια, θα λυθεί τώρα σιγά σιγά και θα δούμε τι θα γίνει».

Ενώ μιλώντας για την περίοδο που έμεινε άστεγος, αποκάλυψε πως συνέβησαν όλα όταν έφυγε στο Μιλάνο για να δουλέψει ως μοντέλο.

«Πήγα στο Μιλάνο γιατί μου προτάθηκε μια δουλειά με αρκετά καλά χρήματα. Στην πορεία δεν ας πλήρωσαν από μία άλλη δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο, έληξε και η βίζα και έμεινα στο δρόμο. Τότε δεν υπήρχε ο τρόπος να μας στείλουν λεφτά οπότε έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες και έμεινα στον δρόμο. Ήταν πολύ δύσκολο να βρεις φαγητό και νερό. Εκεί έπρεπε να πληρώσεις για το νερό, δεν είναι όπως εδώ. Έμεινα σχεδόν δύο μήνες άστεγος» ανέφερε o Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ενώ σε ό,τι αφορά την πατρότητα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης δήλωσε: «Συνειδητά έκανα παιδιά μετά τα 50, η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρονών» και αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν την κόρη του.