Ο Πρίγκιπας Harry “βλέπει” συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

Ο Πρίγκιπας Harry "βλέπει" συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται καθημερνά στη δημοσιότητα, από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία ο κόσμος θα συνεχίσει να μιλάει για χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Spare».

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σ’ αυτό το βιβλίο υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο δυστύχημα της Νταϊάνα και μάλιστα ότι ο Πρίγκιπας Harry “βλέπει” συνωμοσία πίσω από τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο Harry στο βιβλίο του μιλά και για τα συναισθήματα, αλλά και τις σκέψεις του γύρω από το τροχαίο δυστύχημα της μητέρας του.

Ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, ο Harry είχε προσλάβει ειδικούς ερευνητές για να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα και τα όσα ανακάλυψαν οι ειδικοί ερευνητές δεν έχουν καμία σχέση με το πόρισμα της Scotland Yard και της γαλλικής Αστυνομίας.

Παράλληλα στα απομνημονεύματα του Harry, περιλαμβάνονται μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, Γάλλων αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο αλλά και δημοσιογράφων που έχουν ερευνήσει με μεγάλη λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Νταϊάνα πέθανε.

Ένας από τους ειδικούς ερευνητές αναφέρει δε ότι ο Harry έχει επικεντρωθεί στο να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα της μητέρας του, ενώ βλέπει ακόμα και συνωμοσία πίσω από τον θάνατό της.