Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι επιλογές που είχα κάνει στο παρελθόν ήταν με ανθρώπους με…»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι επιλογές που είχα κάνει στο παρελθόν ήταν με ανθρώπους με...»

Καλεσμένη στο podcast Mic2 της Μικαέλας Θεοφίλου, βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε τις δύσκολες σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο Κωστής Μαραβέγιας στη ζωή της.

Ακόμα, η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου και το πάρτι που ακολούθησε αυτής.

«Είχα την τύχει να επιλέξω στο παρελθόν κάποιους ανθρώπους που προφανώς ήταν να είναι στη ζωή μου εκείνη την περίοδο, οι οποίοι ήταν καταστροφικοί! Ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος το δημιουργούσαμε μαζί και κάποιες σχέσεις που ήταν μαθήματα. Μου έχουν τύχει και πολύ καλοί άνθρωποι και υπέροχοι αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί για να ακούσω, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ.

Το όλο κομμάτι της ουσιαστικής συνύπαρξης, του να ανοίξεις ένα σπίτι, να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με τον άλλον, επειδή οι επιλογές που είχα κάνει μέχρι στιγμής ήταν κάτι πολύ δύσκολο, με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή, επειδή εγώ δεν έχω, έχουν εκείνοι και αυτό μου άρεσε, έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα χωρίς κανέναν λόγο και μετά σε κάποια φάση κουράστηκα. Και είπα αρχικά θέλω να είμαι μόνη μου…» εξομολογήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ενώ μιλώντας για την γνωριμία της με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Όταν σταμάτησα να κοιτάω και να κάνω εκπτώσεις, ήρθε ένας άνθρωπος που αν είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια πριν δεν θα τον επέλεγα ποτέ και μάλλον δεν θα με επέλεγε και αυτός ποτέ. Επειδή δεν είχα καμία προσδοκία, δεν είχα και κανένα φόβο.

Είναι ένας άνθρωπος ο Κωστής, ο οποίος από την αρχή, με πολύ ωραίο τρόπο, διεκδικούσε τον χρόνο μου με σεβασμό. Δεν είναι ποτέ ο άνθρωπος που δεν θα μου απαντήσει σε μήνυμα. Υπάρχει μια σανίδα ότι ο ένας είναι εδώ για τον άλλον εξαρχής. Στην αρχή κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον».