Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το επεισόδιο με τη Μιμή Ντενίση στην εκπομπή “Στούντιο 4”

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για το επεισόδιο με τη Μιμή Ντενίση στην εκπομπή "Στούντιο 4"

Τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τις παρατηρήσεις που έκανε στους παρουσιαστές σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος, στο 3ο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7.

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. Την είδατε στην τηλεόραση, όχι live. Δεν μετράει τίποτα. Τίποτα.

Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί… Να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις. Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι;.

Καλή χρονιά να έχουμε, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση. Τα υπόλοιπα θα τα πω από τον καινούργιο χρόνο, να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας από τώρα», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για τα όσα έγιναν.