Το μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της και το “αντίο” στο 2024: «Μου χάρισες το πολυτιμότερο δώρο»

Ελένη-Τσολάκη.png

To 2024 ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει η Ελένη Τσολάκη που η χρονιά κλείνει με μοναδικό τρόπο, αφού όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2024, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε τον απολογισμό της χρονιά της, αλλά και μια μικρή αναφορά στην εγκυμοσύνη της.

«Σ/ευχαριστώ για ολα 2024!! Ήσουν όμορφο, διδακτικό, έντονο, συγκινητικό , κουραστικό,χαρούμενο, αγαπησιάρικο, δύσκολο, ξεχωριστό, με στιγμές που θα κρατήσω φυλαγμένες μέσα στη καρδιά μου! Κυρίως όμως σ ευχαριστώ γιατί μου χάρισες το πολυτιμότερο σου δώρο!!

Η είσοδος στη νέα χρονιά με βρίσκει πιο ολόκληρη απο ποτέ!! Ήταν υπέροχα τα ταξίδια σου, αλλά το πιο σπουδαίο αρχίζει για μένα τώρα!! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη και περιμένω με απέραντη αγάπη ν/ανοίξει το πιο ωραίο κεφάλαιο της ζωής μου!!! Κρατήστε όλες τις στιγμές σας σαν φυλαχτό κ πάμε παρακάτω!!! Έχουμε την υγεία μας,μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» έγραψε η Ελένη Τσολάκη, δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.

tsolaki.png