Το μακροσκελές κείμενο της Έλενας Γαλύφα μετά το χειρουργείο: «Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…»

Το μακροσκελές κείμενο της Έλενας Γαλύφα μετά το χειρουργείο: «Κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω…»

Όπως έγινε γνωστό, σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Έλενα Γαλύφα, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχε.

Μάλιστα, η ίδια μέσα από μία σειρά φωτογραφιών και ένα μακροσκελές κείμενο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Επιπλέον, η Έλενα Γαλύφα στην πρώτη της ανάρτηση ανέφερε πως είχε πρόβλημα με τις χορδές της ενώ εξήγησε τις ώρες αγωνίας που έζησε.

Η πρώτη ανάρτηση από το χειρουργείο

«22•12•22. Ένα ξημέρωμα που σίγουρα θα θυμάμαι.. είχα αγωνία, είχα άγχος, είχα προσμονή… ήταν το πρώτο χειρουργείο της ζωής μου! Αλλά να που κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω και ξύπνησα υγιέστατη… Ξύπνησα χωρίς αυτό το «βάρος» που είχα στις χορδές μου, το οποίο έμαθα ξαφνικά γιατί ως συνήθως έκανα τον γιατρό κ είχα βγάλει μόνη μου την διάγνωση ότι είχα φαρυγγίτιδα και περίμενα να περάσει από μόνο του!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά (@ellikokkinou σε ευχαριστώ) και η μέρα μου σήμερα ήταν ένα τσακ πιο όμορφη… ο καφές μου πιο γευστικός, ο ήλιος πιο φωτεινός, το πρόσωπο μου πιο χαμογελαστό.. το inbox μου επίσης πιο γεμάτο από ευχές, αγάπη και αγκαλιά ζεστή! Είστε όμορφα πλάσματα και εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εύχομαι να μην είστε ξεροκέφαλοι σαν κ εμένα και να προσέχετε, να προνοείτε… δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το επόμενο ξημέρωμα!!!!

Το ΑΥΡΙΟ, το ΔΩΡΟ μας. Καλές γιορτές σε όλους μας PS: Γιαγιά μουυυυ κοίτα, ήσουν κοντά μου, μαζί με τα vintage ρολόγια σου… και ο γιατρός μου ο κ. Παπάζογλου, ο καλύτερος!!!!!! και ο @dodomichalo πάντα εκεί.. δίπλα» έγραψε η Έλενα Γαλύφα στην ανάρτησή της.