Οι ευχές και το κείμενο όλο νόημα της Αγγελικής Νικολούλη για το νέο έτος

Οι ευχές και το κείμενο όλο νόημα της Αγγελικής Νικολούλη για το νέο έτος

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της, έστειλε τις ευχές της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δημοσιεύοντας ένα κείμενο όλο νόημα.

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία.

Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά… Με την Αγάπη μου, Αγγελική» έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.

Να πούμε πως το «Φως στο Τούνελ» θα κάνει ένα διάλειμμα για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.