Το ευχαριστώ της Ελένης Μενεγάκη στην Κάτια Δανδουλάκη

Το ευχαριστώ της Ελένης Μενεγάκη στην Κάτια Δανδουλάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ευχαρίστησε δημόσια την ηθοποιό, γιατί πάντα την τιμούσε με την παρουσία της στις εκπομπές της ακόμα και έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από τον «Πρωινό Καφέ».

«Τα λέμε από την πρώτη μου χρονιά στον “Πρωινό Καφέ”. Το έχω ξαναπεί και σε έχω ευχαριστήσει γιατί εσύ παρότι που ήσουν top, ήσουν η Κάτια Δανδουλάκη με τις επιτυχίες της στα πάντα, ερχόσουν πάντα στα καλέσματα, ειδικά την πρώτη και δεύτερη χρονιά στον «Πρωινό Καφέ» με την «Λάμψη» και ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός άνθρωπος. Σχεδόν με βοηθούσες, διότι είχα τρακ απέναντί σου.

Ήσουν γλυκός άνθρωπος, ερχόσουν με καλή πρόθεση, δεν ξέρω μέσα σου εάν σκεφτόσουν: “Τώρα, τι θα πούμε με αυτό το κορίτσι που μόλις έχει ξεκινήσει και δεν με ξέρει πολύ καλά;”. Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόσουν να με κάνεις να νιώσω χαλαρά, που εγώ ήμουν η οικοδέσποινα, για να έχουμε μία ωραία κουβέντα, να τα πούμε και μετά η καθεμία να προχωρήσει στη δουλειά της», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα εάν δεν είμαι μέσα σε αγκαλιά. Όταν είμαι σε αγκαλιά μπορώ να κάνω τα πάντα. Όταν αισθάνομαι αρνητική κατάσταση, αχρηστεύομαι και κάνω μεγάλη προσπάθεια να την υπερνικήσω και να πάω μπροστά. Αποφάσισα ό,τι αρνητικό να φεύγει από τη ζωή μου και να δημιουργώ μόνο θετικές καταστάσεις», απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη από την πλευρά της.