Το “αντίο” της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Στηβ Κακέτση: «Θέλω να σας πω ότι η…»

Το "αντίο" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Στηβ Κακέτση: «Θέλω να σας πω ότι η…»

Όπως έγινε γνωστό, σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Στηβ Κακέτσης.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», θέλησε να αποχαιρετήσει τον επιχειρηματία.

«Στα χρόνια του Alter μού είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Πάντα αυτό που ξέραμε όλοι που τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος.

Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον γιο τους, έγινε παππούς, ξαναέφτιαξε μετά τη ζωή του. Θέλω να σας πω ότι η κάτω βόλτα για τη ψυχολογία του Στηβ Κακέτση άρχισε πριν κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το μαγαζί στα νότια προάστια, αυτό δεν το άντεξε. Ο Στηβ είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε.

Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε.

Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος, ακμαίος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έμενε στο μυαλό του άλλου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.