Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Σεφερλή. Δεν μπορώ να τον παίρνω τηλέφωνα και να μην το σηκώνει»

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Σεφερλή. Δεν μπορώ να τον παίρνω τηλέφωνα και να μην το σηκώνει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή με τον οποίο όμως αποκάλυψε σήμερα δεν έχουν και τόσο συχνή επικοινωνία.

«Ήμασταν τόσα χρόνια με τον Μάρκο που σήμερα τον μπερδεύουν και του λένε, “ρε εσύ είσαι ο Σεφερλής ή ο Ρωμανίδης;”. Τον μπερδεύουν με μένα. Σήμερα δεν έχουμε επικοινωνία γιατί ποτέ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να παίρνω και να μην το σηκώνει. Δεν το κάνει μόνο σε μένα αυτό, γενικά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο και το ξέρετε και εσείς πολύ καλά», είπε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

«Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα επί ΠΑΣΟΚ. Ωραία χρόνια… Τότε τα βγάλαμε τα χρήματα γιατί τότε έρρεαν τελείως αντίθετα από ότι τώρα που δεν ρέουν», τόνισε ο ηθοποιός.

«Αν δεν είχα τη γυναίκα μου θα ήμουν στο Broadway, όχι στο θέατρο, άστεγος. Ευτυχώς όμως, ποιος άγιος άνθρωπος είπε να μπαίνουν οι μισθοί στην τράπεζα και δεν τον βλέπουμε. Όταν μου έδιναν το φακελάκι… Τι να πω! Ότι έχω ξεχάσει το τσαντάκι μου, μόλις είχα πληρωθεί σε μια καφετέρια;» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.