Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο του παράπονο για τους ρόλους που δεν του προτείνουν, ενώ αποκάλυψε πως έχει χάσει δουλειά εξαιτίας του… Θανάση Πατριαρχέα.

«Το έχω πάρα πολύ παράπονο αυτό, το ότι όταν κάποιος είναι ψηλός και γυμνασμένος δε μπορεί να παίξει κάποιον άλλο ρόλο, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ή κάποιο love story. Το πρώτο βήμα που έγινε και πήραν ψηλούς γυμνασμένους ήταν στις Άγριες Μέλισσες. Εκεί δικαιολογείτε σαν εποχή ενώ σε άλλες σειρές όχι; Έχω να γυμναστώ περίπου 8 μήνες προκειμένου να πάρω κιλά και να αλλάξει το σώμα μου μπας και πάρω και κάποιον άλλο ρόλο. Μου λείπει πολύ η γυμναστική…» είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Όσο για την ομοιότητά του με τον Θανάση Πατριαρχέα που στάθηκε αφορμή για να χάσει δουλειά, ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε:

«Για ένα χρονικό διάστημα, στην αρχή του Σασμού, περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν “γιατρέ”. Απλά χαιρετούσα κι εγώ από ευγένεια αλλά δεν ήξερα ποιος είναι αυτός ο γιατρός. Δούλευα τότε και σε ένα εστιατόριο που λεγόταν “Σασμός”. Μπήκε μια μέρα μέσα κάποιος και μου λέει, “γειά σου γιατρέ” , τότε έμαθα ότι ο Θανάσης Πατριαρχέας έκανε τον γιατρό στο Σασμό.

Μια φορά έτυχε να μην είμαι στο μαγαζί και έμαθα ότι πήγε ο Πατριαρχέας για φαγητό. Κάποια στιγμή πρέπει να γνωριστώ με αυτόν τον άνθρωπο και να προτείνω, αφού μοιάζουμε τόσο πολύ, να παίξουμε τα αδέρφια. Έχω χάσει και δουλειά σε σειρά εξαιτίας του. Ήταν να πάρω ρόλο σε μια σειρά και μου είπαν, “δε γίνεται γιατί μοιάζεις πολύ με τον Πατριαρχέα”. Τέλεια λέω, όλα καλά θα πάνε πάλι».