Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πατούλης

Με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και είναι πολύ αισιόδοξος, καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος.

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στην ανάρτηση του.

Θυμίζουμε πως ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε νοσήσει ξανά τον Δεκέμβριο του 2020, οπότε είναι η δεύτερη φορά που το περνάει.