Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και πάντα οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και πάντα οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή την παρουσίαση του δεύτερου του βιβλίου του, “Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα”.

«Το βιβλίο το έγραψα για να καταλάβει ο καθένας πως οι δικές του προσωπικές ιστορίες είναι οι μεγάλοι δάσκαλοι της ζωής μας. Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, τα πάντα…Οι δάσκαλοι της ζωής μας είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε: «Εδώ ο Πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ; Αυτά όμως δεν φτάνουν σε μένα. Συμπονώ αυτόν που μου κάνει αρνητική κριτική. Κάποιο πρόβλημα θα έχει, ελπίζω να το λύσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων».

Επίσης ο Θανάσης Ευθυμιάδης ρωτήθηκε για το πώς αντιδρά όταν οι κόρες του, τού λένε πώς δε θέλουν να πάνε σχολείο: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και πάντα οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες, γιατί πραγματικά σέβομαι αυτό που μου λένε. Δεν είναι κοπάνα, όταν συνεννοείσαι με τον γονιό σου. Παίρνω τηλέφωνο στο σχολείο και ενημερώνω ότι δεν είναι σήμερα σε διάθεση να έρθουν σχολείο. Καταλαβαίνουν και από το σχολείο, ότι τα παιδιά περνάνε εφηβεία, δεν είναι τρελοί. Για αυτό δίνεται αυτό το περιθώριο των απουσιών».