Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια»

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια»

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών, άφησε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης 9 Μάϊου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στην Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως και απλός κόσμος που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της.

Ενώ ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου με την οποία είχαν συνεργαστεί στην σειρά “Ντόλτσε Βίτα” του Mega.

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της.

Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.