Έλα: Η Σαλίνα Γαβαλά ερμηνεύει Παναγιώτη Μάργαρη

Έλα: Η Σαλίνα Γαβαλά ερμηνεύει Παναγιώτη Μάργαρη

Έλα

Η Σαλίνα Γαβαλά ερμηνεύει Παναγιώτη Μάργαρη
σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη

Έλα, είναι η πιο ωραία λέξη
Έλα θέλω τόσο να σε δω

Η Σαλίνα Γαβαλά ερμηνεύει το τραγούδι «Έλα» σε μουσική του συνθέτη και κλασικού κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες (Κόκκινο ποτάμι, Φίλα με, Αρχιπέλαγος). Ένα βαθιά, ερωτικό τραγούδι, που φανερώνει την πολύτιμη αξία του «έλα». Μία τόσο μικρή λέξη μα με τόσο μεγάλη σημασία και δύναμη!

Πέρα από την εξαιρετική ερμηνεία της Σαλίνας ακούστε με ιδιαίτερη προσοχή και την ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα και δυναμική ενορχήστρωση του Σταύρου Καβαλιεράτου, στην οποία πρωταγωνιστεί η επιβλητική κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη καθώς και τα νυκτά έγχορδα.

Εκτός του Παναγιώτη Μάργαρη στην κιθάρα έπαιξαν οι μουσικοί Σταύρος Καβαλιεράτος στο κοντραμπάσο και Νίκος Κατσίκης στο μαντολίνο, στην μαντόλα και στον τζουρά.  Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του «Έλα» έγιναν από τον Βαγγέλη Σαπουνά στο Subway Recording Studio.  Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Tony Kris. Το τραγούδι «Έλα» κυκλοφορεί από το ΟΓΔΟΟ Music Group.

Λίγα λόγια για την Σαλίνα Γαβαλά

Η Σαλίνα Γαβαλά ηθοποιός, θεατρολόγος και τραγουδοποιός είναι μία από τις πιο δυνατές και πολυδιάστατες παρουσίες στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού με έντονο μουσικό αποτύπωμα έχοντας στο ενεργητικό της δύο προσωπικά album (Πονάει η αγάπη, Το καινούργιο σου όπλο), πολλές συνεργασίες με σημαντικούς τραγουδιστές και δημιουργούς, ζωντανές εμφανίσεις αλλά και τις δικές της μουσικοθεατρικές  παραστάσεις αυτοβελτίωσης!

Τα  «Όνειρα Γλυκά» που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και το «Πάρτυ Γενεθλίων» που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ήταν η βασική ερμηνεύτρια στην αναβίωση της  «Όμορφης πόλης» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και στο Ηρώδειο.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Τζίνα Φουντουλάκη (tzinaf@gmail.com), Αλέξανδρος Καραμαλίκης (akaramalikis@gmail.com)