Τέλος η Εύα Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ | Οι πρώτες δηλώσεις της και ο λόγος που το συμβόλαιό της ολοκληρώθηκε έναν μήνα νωρίτερα

Τέλος η Εύα Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ | Οι πρώτες δηλώσεις της και ο λόγος που το συμβόλαιό της ολοκληρώθηκε έναν μήνα νωρίτερα

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από σχεδόν 15 ολόκληρα χρόνια η Εύα Αντωνοπούλου την Τετάρτη 31 Μαϊου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Ενώ λίγο μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, η δημοσιογράφος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν απ’ έξω και απάντησε σε όλα.

«Είναι κάτι λιγότερο από 15 χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα τα έκλεινα. Είναι μια ημέρα με πολλή συγκίνηση και πολλή ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, όπως όλα τα πράγματα και στους επαγγελματικούς αποχωρισμούς είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι συναισθηματικά πολύ. Αλλά κρατάς τα πολύ όμορφα. Έχω μόνο όμορφα να θυμάμαι, μόνο δημιουργικά, άπειρες ώρες εργασίας.

Φυσικά και έχουμε μιλήσει με τη διάδοχό μου, Λένα Φλυτζάνη. Είμαστε συνάδελφοι, δεν τη γνώρισα τώρα. Εννοείται με όλη μου την καρδιά της εύχομαι καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είμαι λίγο συγκινημένη. Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου και κάνω μια νέα αρχή. Λέω εις το επανιδείν.

Δεν έχω τσακωθεί με τον ΣΚΑΪ και έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή μου να κάνω μια επαγγελματική αλλαγή. Τέλειωσε το συμβόλαιο μου ένα μήνα πριν γιατί αυτά είναι διαδικαστικά. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα. Δεν έχω λόγο να μην το πω, αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα. Έχω δει τα δημοσιεύματα για το Open. Δεν είναι η ώρα αυτή. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό το διάστημα θα ξεκουραστώ» είπε η Εύα Αντωνοπούλου.