Η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη στη βάφτιση της κόρης της και η απάντηση στο γιατί δεν κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά

Η συγκίνηση της Μαρίας Ηλιάκη στη βάφτιση της κόρης της και η απάντηση στο γιατί δεν κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης την Τετάρτη 31 Μαϊου βάφτισαν την δύο ετών κόρη τους, Κατερίνα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε αρκετά στη βάφτιση» είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία απάντησε: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές».