Τέμπη: Ανοιχτό το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης! Τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων

Τέμπη: Ανοιχτό το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης! Τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων

Ανοιχτό θα είναι το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να εργαστούν κανονικά και δώσουν τα έσοδα της βραδιάς στις οικογένειες των θυμάτων, όπως και στους ανθρώπους που βοηθούν στο σημείο του δυστυχήματος.

Να θυμίσουμε πως όλα τα νυχτερινά κέντρα παρέμειναν κλειστά την Παρασκευή 3 Μαρτίου, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους.

Η ανακοίνωση

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό του YTON the music show αποφάσισαν να λειτουργήσουν την σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών.

Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις ημέρες χρειάζονται την βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια».