Αλέξης Κούγιας: «Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου…»

Αλέξης Κούγιας: «Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου…»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Κατερίνα Παναγοπούλου, βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Ωστόσο, πριν την έναρξη της συζήτησης, ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στο συναισθηματικό ξέσπασμα που είχε on air την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

«Δεν είχα δει δελτία ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα ούτε και είχα ακούσει τίποτα. Ήταν τόσος ο φόρτος εργασίας αυτές τις ημέρες και ήταν η πρώτη φορά που άκουγα περιγραφές. Συγχρόνως είχαν στείλει στο κινητό μου σκηνές από την κηδεία της νεαρής κυρίας 34 ετών στην Κατερίνη της οποίας ο σύζυγος είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και κινδυνεύει με πολλά προβλήματα στη σπονδυλική του στήλη. Μου έστειλαν τις σκηνές από την κηδεία και δεν είχα ζήσει δυστυχώς, ευτυχώς θα έλεγα, απευθείας επαφή και δεν ξέρω για ποιο λόγο… Εγώ γενικά είμαι σκληρός άνθρωπος.

Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου, “έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι”. Έχω κλάψει στον θάνατο του πατέρα μου και της μητέρας μου που κάθισα τέσσερις ώρες στο δωμάτιο της πριν τελειώσει η τελετή της κηδείας της και της ταφής της.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μου βγήκε αυτό, αλλά λυπάμαι που σας χάλασα τον προγραμματισμό σας εχθές», είπε ο Αλέξης Κούγιας.