Τάσος Ιορδανίδης: «H Θάλεια τότε με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο»

Τάσος Ιορδανίδης: «H Θάλεια τότε με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα και στη σχέση τους και αποκάλυψε την μοναδική φορά που τον απείλησε με διαζύγιο.

«Η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό. Όταν δεν βγαίνει σε καλό δοκιμάζεται η σχέση με την έννοια αν είναι ισχυροί οι δεσμοί ή δεν είναι. Έχω βρεθεί στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, που δεν το περίμενα. Εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο checkpoint της σχέσης και φάνηκε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε:

«Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, πέρυσι που με τον κορονοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε. Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο, ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε “όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής”. Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω “ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο”. Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας».