Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αϊβάζης διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό και το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο “Σωτήρια” καθώς έπεσαν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του.

Ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού.

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την αναπνοή του και μερικές φορές χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου.

Μάλιστα , όλα ξεκίνησαν από ένα κρυολόγημα επειδή όμως παρακολουθούσε το οξυγόνο του είδε ότι είχε πέσει και κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο

«Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».