Τα δάκρια του Brendan Fraser για το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε

Τα δάκρια του Brendan Fraser για το Oscar Α' Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscar το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Los Angeles.

Μάλιστα, παρουσιαστής της βραδιάς ήταν για 3η φορά ο Jimmy Kimmel που είχε ήδη παρουσιάσει την εκδήλωση το 2017 και το 2018.

Ωστόσο, μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η βράβευση του Brendan Fraser, ο οποίος πήρε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα» (Τhe Whale).

Συγκεκριμένα ο 54χρονος ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο με δάκρυα στα μάτια και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την ομιλία τους, καθώς έκλαιγε συνεχώς.

«Ώστε έτσι μοιάζει το πολυσύμπαν. Θεέ μου, ευχαριστώ την Ακαδημία για αυτή την τιμή και το στούντιο μας A24, που έκανε μια τόσο τολμηρή ταινία. Είμαι ευγνώμων στον (σκηνοθέτη) Darren Aronofsky που μου πέταξε μια δημιουργική σανίδα σωτηρίας και με ανέβασε στο καλό πλοίο του The Whale. Το σενάριο γράφτηκε από τον Samuel D. Hunter, ο οποίος είναι ο φάρος μας.

Κύριοι, αποκαλύψατε τις καρδιές σας σε μέγεθος φάλαινας για να μπορέσουμε να δούμε μέσα στις ψυχές σας, όπως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει. Και είναι τιμή μου να βρίσκεται το όνομά μου δίπλα σας σε αυτή την κατηγορία» είπε ο Brendan Fraser με σπασμένη φωνή.

Ενώ οι άλλοι υποψήφιοι ήταν οι Austin Butler για την ταινία «Elvis», Colin Farrell με «Τα πνεύματα του Ινισέριν», Paul Mescal με το «Aftersun» και Bill Nighy με το «Αισθάνομαι ζωντανός».