Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία»

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα έναν περίπου μήνα μετά την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη, καθώς την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του.

Μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” και ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού, αναφέρει πως η πορεία του τραγουδιστή εξελίσσεται προς το καλύτερο.

«Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», λένε οι γιατροί του Δημήτρη Κόκοτα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του.

Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου πουν τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα…Κάθε μέρα περιμένουμε», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, είπε στην εφημερίδα.