Η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδούσε “Πονάει η αγάπη” μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδούσε "Πονάει η αγάπη" μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, χώρισαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από 6 χρόνια γάμου.

Ενώ λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο που τη βλέπαμε να ερμηνεύει το τραγούδι «Λουλούδι του δρόμου» του Rous.

«Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα το μαύρο βυθό, και λέω πως δε γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δε σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη

Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σα λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Κι έτσι είμαι μέσα στη νύχτα, λουλούδι του δρόμου από σένα κομμένο, πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό….» τραγούδαγε τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

Να πούμε πως τότε κανενός το μυαλό δεν πήγαινε στο ότι μπορεί για την ίδια το τραγούδι αυτό και οι στίχοι του να είχαν ένα παραπάνω νόημα, μιας και όλα στη ζωή της έμοιαζαν να κυλούν αρμονικά.