Συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον πατριό της που έφυγε από τη ζωή

Συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον πατριό της που έφυγε από τη ζωή

Όπως έγινε γνωστό, δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τη Ναταλία Γερμανού, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής.

Ο σπουδαίος Ιστορικός της νεότερης Ελλάδας ήταν παντρεμένος με την Εριέττα Μαυρουδή, μητέρα της παρουσιάστριας και η Ναταλία Γερμανού τον είχε σαν δεύτερο πατέρα.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει το μεσημέρι του Σαββάτου και μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα αφού δέχτηκε τα συλλυπητήρια των συνεργατών της, η Ναταλία Γερμανού είπε συγκινημένη: «Η δική μου βδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Θα τα διαβάσατε ίσως. Την αγάπη μου και από εμένα στη μητέρα μου. Έχασε τον άντρα της. Γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο 30 χρόνια…Αυτός ο υπέροχος πατριός μου.

Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους, γιατί συνδύαζε αυτά τα τρία πράγματα που.. Παιδεία, ευγένεια, καλοσύνη. Όταν τα έχει αυτά πώς να μην τον αγαπήσεις, πόσα πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο, πόσες συζητήσεις. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε! Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Μαμά, δυνατά, έχεις την αγάπη όλων μας».