Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό γιατί αν…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό γιατί αν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά και τα σενάρια επιστροφής του στην πρωινή ζώνη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί στην πρωινή ζώνη, ενώ απάντησε στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

«Θα ξαναέκανα πρωινό. Δεν είναι κάτι που το έχω ακυρώσει, αλλά δεν είναι της παρούσης. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με κανένα για πρωινό. Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό γιατί αν είχε τελειώσει σαν θεωρία, δεν θα έκανα ραδιόφωνο. Μου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή καλημέρα κι η επικοινωνία» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όσο για το ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι θέλεις να κάνεις πρωινό, χωρίς να βλέπεις πρωινές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική. Έχει κάνει βραδινό ο Γιώργος Λιάγκας. Έχω διαφορετική οπτική και άποψη για κάποια πράγματα στο πως λειτουργούμε επάνω στις συνεντεύξεις. Αυτό δεν θα το κρίνω, θα ήταν πολύ άδικο».