Στην εντατική ο Jeremy Renner | Θα χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση

Στην εντατική ο Jeremy Renner | Θα χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια εκχιονισμού στο ορεινό ράντσο του στη Σιέρα Νεβάδα, ο Jeremy Renner.

Μάλιστα, η είδηση για το ατύχημα του ηθοποιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει ανησυχήσει τόσο τους φίλους, όσο και τους γνωστούς τους από τον χώρο του θεάματος και του εύχονται «ταχεία ανάρρωση».

Συγκεκριμένα ο Renner τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.

Ενώ η κατάστασή του ηθοποιού είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, στην εντατική βρίσκεται ο Jeremy Renner και θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν τα «εκτεταμένα τραύματά του» μετά από ατύχημα.

Να πούμε πως ο 51χρονος ηθοποιός της Marvel, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του.

Ο Jeremy Renner υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.

Η οικογένειά του είπε ότι είναι ευγνώμων προς τους «απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν».

Ο Renner ήταν μόνος του και προσπαθούσε να καθαρίσει ένα μονοπάτι έξω από το σπίτι του.

Το σοβαρό ατύχημα προκλήθηκε όταν η ασφάλεια του οχήματος δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα το εκχιονιστικό να ανατραπεί και να πλακώσει το πόδι του.