Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για το “Survivor All Star”

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για το “Survivor All Star”

Στις τηλεοπτικές κάμαρες μίλησε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor All Star”.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις ομάδες, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τριαντάφυλλο αλλά και τι του είπε η σύντροφός του πριν φύγει.

«Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Αντζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων.

Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους», είπε ο Γιώργος Λιανός και όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δήλωσε: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει».

«Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός για τον Τριαντάφυλλο.

Όσον αφορά τι του είπε η σύντροφός του πριν φύγει, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες».