Ο Jeremy Renner αποκάλυψε ότι είχε υπέροχες συζητήσεις με τον Robert Downey Jr. όσο ανάρρωνε μετά το ατύχημά του

Ο Jeremy Renner αποκάλυψε ότι είχε υπέροχες συζητήσεις με τον Robert Downey Jr. όσο ανάρρωνε μετά το ατύχημά του

Συνέντευξη στο People, παραχώρησε ο Jeremy Renner και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα του 2023, ο Robert Downey Jr. του κράτησε το ηθικό ακμαίο.

Μάλιστα, ο Renner είπε ότι ο 58χρονος φίλος του και πρώην συμπρωταγωνιστής του στα «Avengers», επικοινωνούσε συχνά μαζί του κατά τη διάρκεια που ανάρρωνε από διάφορα τραύματα που υπέστη στο περιστατικό.

Συγκεκραμένα ο Jeremy Renner δήλωσε ότι οι κλήσεις FaceTime με τον Robert Downey Jr. ήταν σαν να «βγαίναμε ραντεβού ή κάτι τέτοιο».

Επίσης ο Renner ανέφερε ότι ο Downey προσπάθησε επίσης να του κρατήσει το ηθικό ψηλά σχολιάζοντας με χιούμορ την εμφάνισή του, καθώς υπέφερε από τεράστιο πόνο.

«Μου έλεγε, “Φίλε, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δείχνεις καλά. Δεν με νοιάζει πώς αισθάνεσαι, αρκεί να δείχνεις καλά, αυτό είναι το μόνο που μετράει”», περιέγραψε ο Jeremy Renner.

Επίσης ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Robert Downey Jr. και η σύζυγός του, ήταν επίσης μεγάλοι θαυμαστές της σειράς «Mayor Of Kingstown», στην οποία πρωταγωνιστεί και του έλεγε ότι ήθελε να αναρρώσει γρήγορα, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται στη σειρά.

«Μου έλεγε: “Πρέπει να επιστρέψεις για να κάνεις το “Mayor”, γιατί πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Οι τρόποι του είναι πολύ συγκινητικοί», είπε ο Jeremy Renner.

Να πούμε πως ο Jeremy Renner και ο Robert Downey Jr. έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές συμμετοχές στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ταινιών «Avengers».