Στην δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία

Στην δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην νέα ταινία Barbie που είναι στα σκαριά, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Margot Robbie.

Μάλιστα, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της 31χρονης  ηθοποιού στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας της Mattel.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που έχει «αέρα» ‘60s, η Margot χαμογελά, φορά γαλάζια πουά κορδέλα στα μαλλιά και μπλουζάκι στα ίδια χρώματα, ενώ ποζάρει μέσα σε ένα ροζ κάμπριο Chevrolet Corvette.

Ενώ η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023.

Ωστόσο, η Margot Robbie εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Thom Ackerley την παραγωγή της ταινίας. Ενώ η Greta Gerwig την σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο.

Ενώ η Margot Robbie εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Thom Ackerley την παραγωγή της ταινίας.

Επίσης ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον «Ken», ενώ μεταξύ άλλων στην ταινία θα παίξουν οι America Ferrera, Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu και Michael Cera.

«Ο κόσμος σε γενικές γραμμές ακούει Barbie και σκέφτεται “Ξέρω τι θα αφορά αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ τη γράφει και τη σκηνοθετεί και λένε “Λοιπόν, μπορεί και να μην ξέρω”», δήλωσε η Margot Robbie στη βρετανική Vogue.

Να πούμε πως μετά την αποχώρηση της Amy Schumer το 2016 από το project, λόγω διαφωνιών που προέκυψαν στο δημιουργικό κομμάτι, υποψήφια να υποδυθεί την Barbie ήταν η Anne Hathaway.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η Robbie ήταν η καλύτερη επιλογή. Άλλωστε, η ομοιότητά της με την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων είναι εμφανής.