Απογοητευμένη και η America Ferrera για τον αποκλεισμό της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τα Oscar 2024

Απογοητευμένη και η America Ferrera για τον αποκλεισμό της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τα Oscar 2024

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκαν οι τελικές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ 2024.

Μάλιστα, από τη λίστα των υποψηφίων απουσίαζαν τα ονόματα της Margot Robbie για τον ρόλο της ως Barbie αλλά και αυτό της Greta Gerwig που σκηνοθέτησε την ταινία.

Ενώ ο Ryan Gosling διεκδικήσει Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία ως “Ken”, αλλά και η America Ferrera θα διεκδικήσει Oscar Β’ γυναικείου ρόλου.

Ωστόσο, η ηθοποιός που γιορτάζει την υποψηφιότητά της, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η συμπρωταγωνίστριά της Margot Robbie και η Greta Gerwig δεν έλαβαν την ίδια τιμή.

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένη που δεν ήταν υποψήφιες», δήλωσε η Ferrera στο Variety και πρόσθεσε: «Η Greta έχει κάνει σχεδόν τα πάντα που θα μπορούσε να κάνει ένας σκηνοθέτης για να το αξίζει. Δημιουργώντας αυτόν τον κόσμο και παίρνοντας κάτι που δεν είχε εγγενή αξία για τους περισσότερους ανθρώπους και κάνοντάς το παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι απογοητευτικό να μην τη βλέπω σε αυτή τη λίστα».

Μιλώντας για τον αποκλεισμό της Robbie, η 39χρονη Ferrera δήλωσε: «Αυτό που πέτυχε η Margot ως ηθοποιός είναι πραγματικά απίστευτο. Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τη Margot ως ηθοποιό είναι το πόσο εύκολα κάνει τα πάντα να φαίνονται. Και ίσως ο κόσμος ξεγελάστηκε νομίζοντας ότι η δουλειά φαίνεται εύκολη.

Αλλά η Margot είναι μάγος ως ηθοποιός μπροστά στην οθόνη και ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της καριέρας μου να την παρακολουθήσω να βγάζει την εκπληκτική ερμηνεία που έκανε».