Μιλώντας στο podcast Happy Sad Confused, η Anne Hathaway είπε πως «Πέτυχαν διάνα», επαινώντας το blockbuster του 2023.
Να πούμε πως πριν η Margot Robbie βρεθεί πίσω από το τιμόνι της Barbie, στη θέση του οδηγού θα καθόταν η Anne Hathaway.
Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια του “Devil Wear Prada” ήταν σε συζητήσεις για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Barbie, αλλά λόγω ασυνεννοησιών, έχασε τον ρόλο από τη Robbie.
Ωστόσο, η Hathaway είναι ενθουσιασμένη που η Margot Robbie ανέλαβε το project, παραδεχόμενη ότι η ταινία Barbie στην οποία συμμετείχε εκείνη απλά «δεν ήταν η σωστή εκδοχή».
«Η ταινία έκανε ολόκληρο τον κόσμο να φτάσει σε αυτό το επίπεδο έκστασης. Τώρα φανταστείτε αυτή τo φίλμ, τόση ενέργεια, τόση προσμονή, τόση συγκίνηση, αλλά όχι στη σωστή εκδοχή. Οπότε στην πραγματικότητα το θεωρώ τυχερό το ότι η ταινία της Sony δεν προχώρησε. Η Margot είναι απλά υπέροχη, τελεία και παύλα», είπε η Anne Hathaway.
Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι δεν είχε τόση πίστη ότι η ταινία Barbie της Sony, θα μπορούσε να πετύχει όσα η ταινία της Warner Bros.
«Αν πίστευα ότι η εκδοχή στην οποία θα συμμετείχα εγώ θα μπορούσε να το πετύχει αυτό, ναι, μπορεί να αισθανόμουν διαφορετικά. Όμως, πραγματικά πιστεύω ότι η δική τους ταινία ήταν η καλύτερη δυνατή εκδοχή», ανέφερε η Hathaway.
Μάλιστα, παρόμοια σχόλια είχε κάνει και η Amy Schumer που ήταν η πρώτη ηθοποιός που είχε προσληφθεί για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Barbie της Sony, πριν αποσυρθεί το 2017.
Η Schumer αποκάλυψε ότι αποχώρησε από την ταινία λόγω δημιουργικών διαφορών, σημειώνοντας ότι το αρχικό project δεν της φάνηκε φεμινιστικό.
Επίσης η Anne Hathaway είχε δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Barbie όταν η Sony είχε τα δικαιώματα το 2017. Την επόμενη χρονιά, η Sony έχασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του brand της Barbie και όταν ανέλαβε η Warner Bros. η Robbie ήταν η νέα πρωταγωνίστρια. Την ίδια χρονιά την παραγωγή ανέλαβε η LuckyChap Entertainment.










