Στέλλα Γεωργιάδου: «Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές»

Στέλλα Γεωργιάδου: «Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι και τις έντονες στιγμές της ζωής της. Ενώ συγκλόνισε με την περιγραφή της για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

«Mου έχει σπάσει δόντι από δίσκο με λουλούδια που μου πέταξαν. Είχα stalker, ένας άνθρωπος όταν σου έχει υπερβολική αδυναμία μπορεί να φτάσει στα άκρα και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να φύγω από τη δουλειά και να με ακολουθεί κάποιος και να πηγαίνω στην αστυνομία αντί για το σπίτι μου», είπε η Στέλλα Γεωργιάδου για τα ευτράπελα πάνω στην πίστα και τους εμμονικούς θαυμαστές.

Όσο για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η Στέλλα Γεωργιάδου είπε: «Ο έρωτας για μένα είναι μία δύναμη, με κάνει να λάμπω. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά άλλα δεν θα πω μεγάλα λόγια, θα το αφήσω να δείξει. Δεν θέλω να απιστήσω, όταν πηγαίνω παρακάτω σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτό που έχω. Νομίζω ότι έχω απατηθεί 100%, δεν χρειάζεται να ψάξω κινητό το νιώθω».

Ενώ για τη σειρά Famagusta και τις μνήμες από την τουρκική εισβολή: «Το Famagusta έχει καθηλώσει όλη την Κύπρο. Ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία όταν έγινε αυτή η αγριότητα στην Κύπρο. Χαράζεται για πάντα στη ψυχή σου, δε φεύγει. Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές για να μη φαινόμαστε, θυμάμαι τον πόνο της μητέρας μου. Ακόμη δεν μπορώ να κάτσω κάτω από ένα δέντρο και να χαρώ τη σκιά του, στο λέω και ανατριχιάζω».