Στέλλα Γεωργιάδου: «Δικό μου είναι το πρόσωπο, θα κάνω ό,τι θέλω! Δεν έχω κάνει επέμβαση»

Στέλλα Γεωργιάδου: «Δικό μου είναι το πρόσωπο, θα κάνω ό,τι θέλω! Δεν έχω κάνει επέμβαση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, το φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

«Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Αυτά τα σχόλια δεν είναι τώρα… Είναι από τότε. Δεν σου χρωστάνε καλό λόγο. Δικό μου είναι το πρόσωπο, θα κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό», είπε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Όσο για τη γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Στέλλα Γεωργιάδου αποκάλυψε: «Είχα βρεθεί σε ένα πάρτι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έγραψαν ότι είχαμε σχέση. Με φλέρταρε αλλά δεν ήταν απρεπής».

Ενώ για την σειρά «Famagusta» του MEGA, η Στέλλα Γεωργιάδου ανέφερε: «Γεννήθηκα στην Αμμόχωστο και η τουρκική εισβολή έχει χαραχτεί στην ψυχή μου. Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και θα μας καθηλώσει».

«Θυμάμαι σκηνές παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπορετά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου», συμπλήρωσε η Στέλλα Γεωργιάδου.