Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»

Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την αποχή της αλλά και την μεγάλη της επιτυχία «Τώρα Μου Μιλάει» στην οποία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Το 2011 αποφασίζω να τα παρατήσω όλα και να φύγω από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι με τη δουλειά δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου λέει “έχεις κάνει έναν ωραίο κύκλο, μην αγχώνεσαι για αυτή τη δουλειά και έλα στην Κύπρο”. Και έτσι πήγα που χτίσαμε αυτή την φάρμα που είναι ουσιαστικά ένα πάρκο επισκέψεων. Ξεκίνησε από κάποια γαϊδουράκια που του έφεραν από κάτι χωριά εγκαταλελειμμένα και έτσι σιγά σιγά το εξέλιξε. Σαν παιδιά μας είναι τα γαϊδουράκια. Έρχονται γκρουπ από όλο τον κόσμο και δείχνουμε την αξία του γαϊδουριού. Ξέρεις αγκαλιές που κάνουμε; Όταν έχω τις μαύρες μου πηγαίνω μέσα και κάνω αγκαλιές μαζί τους. Από τη στιγμή που εξημερώθηκε το γαϊδούρι, η οικονομία της ανθρωπότητας πήγε μπροστά», ανέφερε η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου», ανέφερε η Στέλλα Γεωργιάδου. και πρόσθεσε: «Ξέρεις πόσοι συνάδελφοι με έπαιρναν τηλέφωνο τον πρώτο καιρό και μου έλεγαν ότι ήταν μέσα στην ανασφάλεια; Ήξερα τι έκανα».

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα μου μιλάει που δεν έβαζε το όνομά του. Ήταν το τρίτο κλίπ που είχε κάνει και έγραφε “σκηνοθεσία 3”. Είχα την τύχη και λέω καμιά φορά ότι είμαι γουρλού. Πολλοί άνθρωποι που ξεκίνησαν μαζί μου δουλειές, πήγαν πολύ καλά αργότερα και χαίρομαι πολύ. Ήταν από τα βίντεο κλιπ που πήγα εκεί και έγιναν όλα γρήγορα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα βγει γιατί ήταν ένα green box. Αλλά έβγαλε ένα βίντεο κλιπ που έχει τη δροσιά, τη χαρά που μέχρι και σήμερα φαίνεται φρέσκο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε. Παρακολουθώ όλες του τις ταινίες και ειδικά με το Poor Things ενθουσιάστηκα», ανέφερε η Στέλλα Γεωργιάδου.