Στέλιος Παρλιάρος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι πλέον φίλοι, υπάρχουν…»

Στέλιος Παρλιάρος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι πλέον φίλοι, υπάρχουν…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο pastry chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου όπου συμμετείχε αλλά και στο τέλος της φιλίας τους.

«Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με οικονομική βοήθεια από φίλους. Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω με έκαναν καλύτερο», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος και πρόσθεσε:

«Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί. Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι τώρα φίλοι. Δεν έχω προσπαθήσει να τους τα βρω, δεν ανακατεύομαι, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

«Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.