Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου και την “Μακεδονία” στη Eurovision: «Δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου και την "Μακεδονία" στη Eurovision: «Δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκαν ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς που ήταν οι δυο σχολιαστές της φετινής Eurovision και μίλησαν για όλα.

Οι σχολιαστές μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και για τον λόγο που πολλοί τους χαρακτήρισαν αδιάβαστους.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αδιάβαστοι. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ με τον Θανάση να τονίζει: «Όχι, μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ «ψηφίστε την Ιταλία» στον Ημιτελικό… ενώ είναι στις Big5 και περνάει κατευθείαν στον Τελικό. Σου κολλάει το μυαλό».

Ωστόσο, αυτό στάθηκε η αφορμή για να κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μια αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία όταν ήταν στην ίδια θέση, μαζί με εκείνον, το 2007, είπε “Μακεδονία” το FYROM.

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συμπλήρωσε: «Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση το 2007 η Μαρία (Μπακοδήμου) είπε «Μακεδονία» μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία». Δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο δεν την έχει «ξεπλύνει» ακόμα… με πολιτικές διαστάσεις».