Στέφανος Κασσελάκης: Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό | Πότε και πού παρουσιάζεται

Στέφανος Κασσελάκης: Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό | Πότε και πού παρουσιάζεται

Όπως έγινε γνωστό, το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό έφτασε, σύμφωνα στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (Κ.Ε.Ε.Μ.) στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη.

Να πούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης την περασμένη εβδομάδα, είχε μιλήσει για τη στρατιωτική του θητεία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα.

Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες» είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.