Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου, χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου, χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο περιοδικό Λοιπόν, προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της αλλά και για την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση και το θέατρο.

«Το 2008 νομίζω ότι ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα μαζί και η ρίζα είχε ξεκινήσει από τα παιδικά μου χρόνια. Τότε, αισθάνθηκα ότι χάνομαι σε μια άβυσσο. Ευτυχώς είχα την ηρεμία να απευθυνθώ σε ειδικό για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις επαγγελματικές μου ευθύνες κυρίως.

Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου, αλλά δε χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή, παρόλο που επέμενα πολύ. Δεν θεωρώ ταμπού ένας άνθρωπος να χρειαστεί να πάρει φάρμακα. Στη δική μου περίπτωση, δεν ήταν απαραίτητα. Το πρόβλημά μου είχε να κάνει με τη διαχείριση πολύ έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Από τη πρώτη στιγμή που έγινα μαμά, είχε χρόνο και για τον εαυτό μου, χρειαζόμουν χρόνο και για εμένα, για να μπορώ να αποδίδω περισσότερο κι όταν είμαι με τα παιδιά. Αυτός ήταν ο λόγος που άφησα τη δουλειά μου στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ήταν μια καθαρά συνειδητή επιλογή χωρίς καμία ενοχή. Ήμουν εκεί για τα παιδιά μου» είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.