Σταύρος Σβήγκος: «Με το παιδί μου γίνομαι άλλος άνθρωπος, ξεχνάω τη σκληρή πραγματικότητα»

Σταύρος Σβήγκος: «Με το παιδί μου γίνομαι άλλος άνθρωπος, ξεχνάω τη σκληρή πραγματικότητα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μουσική εκπομπή «Ρεμπέτικο Βεράνι» που παρουσιάζει, για την προσωπική τους ζωή αλλά και την οικογένειά του.

«H μουσική πάντα ήταν στη ζωή μου. Το ερέθισμα του ρεμπέτικου τραγουδιού το πήρα από τον παππού μου τον Σταύρο. Την παρουσίαση την έχω ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, είναι κάτι που μου αρέσει, αρκεί να έχει την αλήθεια μου. Δεν θα έκανα οτιδήποτε για να είμαι παρουσιαστής, η δουλειά μου είναι ηθοποιός», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Όσον αφορά την οικογένειά του, ο Σταύρος Σβήγκος εξομολογήθηκε: «Την αγανάκτηση δεν την έχω επειδή έγινα πατέρας, πάντα έτσι ήμουν. Η καθημερινότητα με τον γιο μου είναι ωραία και πολύ γλυκιά. Όποιος θέλει να γίνει γονιός να το κάνει, να πετάξει το εγώ του και όχι επειδή θέλει να γίνει γονιός. Γίνομαι άλλος άνθρωπος, ξεχνάω την σκληρή πραγματικότητα και λιώνω».

«Δεν θεωρώ ότι η οικογένεια είναι αυτό που ξέρουμε από τους παλαιότερους. Θέλω να περνάω καλά και να στηρίζω τις επιλογές μου. Η συντροφικότητα είναι μια χαρά στη ζωή μου, συντροφιά είμαστε όλοι», συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος.