Σταύρος Μαυρίδης: «Έμεινα στο ψυχιατρείο για 40 ημέρες»

Σταύρος Μαυρίδης: «Έμεινα στο ψυχιατρείο για 40 ημέρες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, παραχώρησε ο Σταύρος Μαυρίδης που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του “Φώτης” στα “Εγκλήματα” του ΑΝΤ1,.

Ο ηθοποιός που εμφανίστηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο.

«Έχω να βγω στα Μέσα κοντά στα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ 40 μέρες στο ψυχιατρείο. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω που μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι» είπε ο Σταύρος Μαυρίδης.

Ενώ όπως εξομολογήθηκε, μετά το ψυχιατρείο μετακόμισε σε χωριό των Χανίων όπου συντηρούνταν οικονομικά από τα τρία αδέλφια του.

«Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορονοϊού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα. Μένω τώρα στη Σαλαμίνα, τη μεγάλη μου αγάπη. Εκεί θα ήθελα να φύγω, είναι το νησί των ονείρων μου» δήλωσε ο Σταύρος Μαυρίδης.