Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, το δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή χρήση της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ενώ στη συνέχεια ο Σταύρος Ζαλμάς εξομολογήθηκε: «Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Όσο για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα».

«Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.