Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήθελα να παλέψω στο τρίτο παιδί να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά ο…»

stam_tsimtsili_93519369_262155688518327_1115149211799259326_n-250x250.jpg

Για τη δεύτερη γέννα της Φωτεινής Αθερίδου και το γεγονός πως παρότι την πρώτη φορά η ηθοποιός γέννησε με καισαρική, τώρα έκανε φυσιολογικό τοκετό, συζήτησαν στην εκπομπή Happy Day.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τρεις γέννες της και αποκάλυψε πως παρότι κι εκείνη ήθελε να γεννήσει τον γιο της με φυσιολογικό τοκετό, ο γιατρός της την απέτρεψε, καθώς είχε πολλούς κινδύνους.

«Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στην Φωτεινή μπράβο, γιατί είδες τι είπε, ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη δύναμη και θάρρος. Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη, έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη, γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω.

Αλλά ο γιατρός μου, μού είπε τότε ότι “με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους”. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου, αλλά μπράβο στην Φωτεινή και που και το τόλμησε κι ήταν πολύ δυνατή και τα κατάφερε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.