Headlines

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κουνιάδα της: «Δεν είναι απλά η αδελφή του συζύγου μου…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σύστησε στους followers της την κουνιάδα της, δηλαδή την αδελφή του συζύγου της, Θέμη Σοφού.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη Νατάσα Σοφού, αποκαλύπτοντας πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνόδευσε τις φωτογραφίες με την κουνιάδα της με ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας πόσο τη θαυμάζει.

«Ή Νατάσα Σοφού δεν είναι απλά η αδελφή του συζύγου μου αλλά μία γυναίκα που θαυμάζω για την προσωπικότητα και τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια. Αφοσιωμένη μητέρα δυο παιδιών, έχει υπηρετήσει το επάγγελμα της συμβολαιογράφου με εντιμότητα και πλέον διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Αγία Παρασκευή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Οικονόμου.

Για μια Νέα Αρχή.

Ως δημότης ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά προβλήματα και ως μητέρα, διεκδικεί καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής.

Μιας πόλης που θα πρέπει να βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης.

Το όραμά της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τον αυτισμό, με διαλέξεις, συγκεντρώσεις και ανοιχτές συζητήσεις, μπορεί να υλοποιηθεί, ώστε να μη νιώθει κανένας αποκλεισμένος και μόνος», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτηση της.