Headlines

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Milwaukee!

Όπως έγινε γνωστό, μία ακόμα επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός του μπάσκετ, ανακοίνωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πέρασε στον χώρο και της εστίασης.

Συγκεκριμένα το νέο εγχείρημα του βρίσκεται στο Milwaukee και αποτελεί μία… συνέχεια φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων από το Σικάγο.

Ενώ στο ίδιο εγχείρημα αρωγοί είναι οι οι εκπρόσωποί του, Γιώργος Πάνου και Άλεξ Σαράτσης, οι οποίοι θα είναι οι συνιδιοκτήτες της ελληνικής ταβέρνας.

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον Άλεξ Σαράτση να αναφέρει περισσότερα για την εν λόγω κίνηση:

«Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Το να είναι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Πάνου) και τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) θα είναι μια φανταστική εμπειρία».

Ωστόσο, το νέο εστιατόριο έκανε εγκαίνια την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και είναι το έκτο της διάσημης αλυσίδας, με τα πέντε πρώτα να έχουν έδρα στο Σικάγο.

Μάλιστα, από το μενού ξεχωρίζουν κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως το τζατζίκι, το σαγανάκι, ο ταραμάς, η σπανακόπιτα, αλλά και ο μουσακάς και τα σουβλάκια, ενώ η χωριάτικη σαλάτα κοστίζει 15 δολάρια.