Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει δίκιο! Το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει δίκιο! Το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν...»

Μέσα μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας την Πέμπτη 16 Μαρτίου ξέσπασε και θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ίδιο πόστο και την επόμενη σεζόν, ενώ έριξε τα “καρφιά” του – χωρίς να κατονομάσει – στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” της Ελεονώρας Μελέτη.

Ωστόσο, την Παρασκευή17 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το “καλωσόρισμα” του Νίκου Μουτσινά στον Μάρκο Σεφερλή, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Χθες ο Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Πήγαν μια τούρτα στον Γρηγόρη που έλεγε “θέλω να κάνεις πρωινό” και ήταν από την εκπομπή της Ελεονώρας. Η αλήθεια είναι ότι όταν συζητιέται για καιρό ότι κάποιος σε αντικαθιστά ενώ εσύ ξέρεις ότι έχεις συμφωνήσει με ένα κανάλι, δεν είναι ωραίο. Αλλά, επειδή ξέρω και την Ελεονώρα και την ομάδα της και τον Γιώργο Μπέζα, πιστεύω ότι ήταν μια πλάκα. Δεν ήταν στη λογική του να προσβάλει τον Γιώργο.

Έχει δίκιο γιατί όταν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ξέρεις ότι θα είσαι εκεί, το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο… Ο λόγος που δε το βάλαμε στη σκαλέτα είναι γιατί ρίχνει και κάποιες βολές στην εκπομπή της Ελεονώρας που είναι απέναντί μας και δεν είναι κομψό να χτυπήσουμε τους συναδέλφους. Η πρόθεση σίγουρα από την Ελεονώρα είναι καλή», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.