Η απάντηση της Drew Barrymore στην “κριτική” του Hugh Grant για τις τραγουδιστικές της ικανότητες (Βίντεο)

Η απάντηση της Drew Barrymore στην “κριτική” του Hugh Grant για τις τραγουδιστικές της ικανότητες (Βίντεο)

Ο Hugh Grant ύστερα από την άβολη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ashley Graham στο σαμπανιζέ χαλί των Oscar, για την οποία κατηγορήθηκε για αγενή συμπεριφορά, έγινε ξανά trending topic.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός απαντώντας στις πιο συνήθεις ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες του Google σε συνέντευξη στο Wired, “κορόιδεψε” την πρώην συμπρωταγωνίστριά του, Drew Barrymore.

Μάλιστα, η ερώτηση στην οποία απάντησε αφορούσε τη συμμετοχή του στην ταινία “Music & Lyrics”, στην οποία υποδυόταν έναν ξεχασμένο τραγουδιστή, ο οποίος ερωτεύθηκε τον χαρακτήρα που υποδυόταν η Barrymore και τον είχε βοηθήσει να γράψουν το νέο του κομμάτι.

Ωστόσο, η ερώτηση του κοινού είχε να κάνει με το αν ο Grant τραγουδούσε πραγματικά στην ταινία.

«Ναι, τραγουδάω, όμως η φωνή μου έχει auto tune πέρα από κάθε φαντασία. Για την ακρίβεια, δεν είναι αλήθεια. Έχω λίγο auto tune, όχι τόσο όσο κάποιοι. Η Drew Barrymore ήταν σε αυτή την ταινία μαζί μου και δεν νομίζω να πειραχτεί με αυτό που θα πω πως η φωνή της ήταν τραγική. Έχω ακούσει σκυλιά να γαβγίζουν καλύτερα απ’ ό,τι εκείνη τραγουδάει», είπε ο Hugh Grant.

Ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως μόλις της έφτιαξαν τη φωνή, ακουγόταν πολύ καλύτερα από εκείνον αφού «έχει καρδιά, φωνή και rock ‘n’ roll».

 

Ενώ η Drew Barrymore ήθελε να δώσει την δική τη απάντηση στον Grant.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο όπου τραγουδάει το κομμάτι “A Way Back Into Love” από την ταινία τους.

Μάλιστα, η Drew τραγούδησε μια βούρτσα μαλλιών, πριν κοιτάξει στην κάμερα και απευθυνθεί στον πρώην συμπρωταγωνιστή της, λέγοντας: «Ω Hugh… bert, Hugh-bert. Αυτό είναι για σένα».